Sanrev AB
Gävlevägen 80
811 32 Sandviken
Tel: 026-678 51 60
Fax: 026-25 09 01
admin@sanrev.se

Samarbeten och leverantörer

Vi är medlemmar i branschorganisationerna FAR och SRF .

Som helhetsleverantör av programvara för vår kärnverksamhet har vi valt VismaSpcs familjen. Vi sköter redovisning, bokslut, gör analyser, deklarationer, koncernredovisningar, anläggningsregister, löneredovisning, revisioner samt vår egen tidsredovisning i Vismamiljö. VismaSpcs är Sveriges största leverantör av ekonomiprogram för små och medelstora företag, och de håller även utbildningar.

Du som går i starta eget tankar kan här  Nu startar vi om Sverige är webbplatsen för dig som funderar på att starta eget.

hitta en mötesplats, med värdefulla råd och inspiration som hjälper dig på vägen.  Under ekonomifakta hittar du aktuella belopp och procentsatser för exempelvis arbetsgivaravgifter, moms, räntor och traktamenten.

När vi vidareutbildar oss inom skatter och ekonomi brukar vi använda oss av följande leverantörer; FAR Akademi, Skattehuset i Göteborg och Tholin & Larsson.


Myndigheter och uppgiftslämning

Alla årsredovisningar som vi upprättar varje år skickas till Bolagsverket i Sundsvall. Det är även där du registrerar firma, ändrar styrelse, bolagsordning etc. Med en e-legitimation kan du göra dessa ändringar helt elektroniskt, vi hjälper gärna till om du vill. Du kan få tips om vad du bör tänka på när du väljer namn till din firma ( http://bolagsverket.se/foretag/foretagsnamn ).

Inkomstdeklarationer och skattedeklarationer lämnas till Skatteverket. Ditt bilförmånsvärde kan beräknas här ( www.skatteverket.se/servicetjanster/bilformansberakning ). 

Fr.o.m. 1 januari 2010 träder en ny lag om kassaregister i kraft. Information om den nya kassaregisterlagen kan du få av oss eller till exempel hitta på skatteverkets hemsida, (http://www.skatteverket.se/kassaregister).

Här kan du kontrollera om det finns ett giltigt momsregistreringsnummer inom Sverige och inom EU sk. VAT-nummer.

Här kan du få detaljerade uppgifter från bilregistret om ett fordon genom att söka på registreringsnumret (https://www21.vv.se/fordonsfraga/ ).

Fora lämnar du uppgifter om anställdas årslöner som underlag till företagets försäkringar och pensioner.